10 November 2010 !

10.11.2010 kl. 20:32
Gokväll..

Altså vart rinner domhär dagarna ivääääg..redan 10:onde november, 44 dagar till julafton, börjar få lite julfiilis, nu !
Varit i Hesa idag och kom hem med dåliga nyheter, kanske operation nästa vår..och de har ja int tid me! Varför just min rygg?! Blev såklart chokad med blev mycket bättre då vi kom in i Iso Omena och jag fick en vinterrock, handskar, sportlinne och långärmaden. Skönt! Shopping löser det mesta!
Nu ska ja snart sova, är jätte trött. Skall orka med skolan imorgon igen, pussgonatt.
(varför jag inte laddar upp bilder, beror på att bilderna jag tar med min systemkamera är för stora för att ladda upp här, vilket jag hatar och gör mig tvungen att byta blogg igen nästan)
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Patricia Mannström. En grundskoleelevpå 15 år, som går i Höjdens Skola i Tenala. Och har stora framtidsplaner!

Senaste kommentarer

15.11, 15:3215 November 2010 ! av Fii