20 November 2010 !

20.11.2010 kl. 11:56
- Jagvet att ja e skitduktig på att blogga -

Men har ingen lust alls
när jag inte kan ladda upp bilder här, försöker hitta ett annat ställe att blogg på. För jag vill verkligen ha upp bilder som jag fotat med min systemkamera..men de funkar ju int här.
Iaf, lörda ida. Vaknade 10.00 av min kisse som skulle in och totta med mej, men de gick ju inte så värst bra..så steg upp och tvättade mina fönster och plockade upp julen i rummet, undrar hu länge man orkar se på det. Bastun är på så skall snart hoppa i den men först äta mat med tösen amanda, mamma och pappa :) sen senare ikväll far jag ut och äta med pojken min och tjuvstartar lite på 1 års firande har ju 1 år imorgon <3
Men nu ska ja fara o reda upp lite, puss. <3
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Patricia Mannström. En grundskoleelevpå 15 år, som går i Höjdens Skola i Tenala. Och har stora framtidsplaner!

Senaste kommentarer

15.11, 15:3215 November 2010 ! av Fii